04-06-2019

Duidelijkheid naam "FC Oxaco-Boechout"

Extra toelichting over het gebruik van onze naam binnen KBVB

Beste vrienden van FC Oxaco-Boechout,


Na het verschijnen van de indeling van de reeksen voor het nieuwe seizoen rijzen er verschillende vragen betreffende onze naam.

Voor alle duidelijkheid; deze is FC Oxaco-Boechout en zal ook zo blijven.

Hierna kan de toelichting vinden van onze gerechterlijke correspondent Jeroen waarom er voorlopig nog onder een andere naam gewerkt wordt. Graag aandachtig lezen met dank aan Jeroen en het bestuur van FC Oxaco-Boechout.


Allen,

N.a.v. de reeksindelingen die vorige week werden bezorgd aan de clubs en die aan iedereen zijn doorgestuurd, heb ik nogmaals expliciet aan KBVB-Voetbal Vlaanderen (Provincie Antwerpen) gevraagd om de clubbenaming aan te passen naar "F.C. Oxaco-Boechout".

Ik heb vanmorgen nogmaals hetzelfde antwoord gekregen van het provinciaal secretariaat Antwerpen, dat ik eerder ook al informeel had ontvangen :

De inschrijvingen, reeksindelingen en eigenlijk alles wat momenteel nog aan officiƫle documenten enz. wordt opgesteld, ingediend of gepubliceerd, gebeurt op basis van de gegevens die bij de inschrijving zijn ingediend en die verbonden zijn aan het stamnummer van de fusie-club.

Voor het lopende seizoen 2018-2019 betekent dit dat daar dus de gegevens van het vroegere "F.C. Oxaco" worden aan gekoppeld. (stamnummer 61023)

Er is mij bevestigd dat vanaf de aanvang van het nieuwe seizoen 2019-2020 alle gegevens (velden, kleuren, clubnaam, verantwoordelijken, ledenlijsten enz.) zullen aangepast worden op e-kickoff en in de interne administratie van de bond. Dat is dus met ingang van 1 juli 2019.

Het provinciaal secretariaat heeft me gezegd, dat als er NA 1 juli nog ergens een verkeerde naam of verkeerde gegevens zouden staan, zij dit dan manueel kunnen aanpassen, indien nodig.

Ik hield eraan dit even mee te delen, zodat jullie op de hoogte zijn en kunnen antwoorden op opmerkingen of vragen die daarover zouden worden gesteld.


mvg


Jeroen

Onze sponsors

In samenwerking met