23-03-2019

FC OXACO-BOECHOUT

FC OXACO-BOECHOUT is geboren ...

Beste coach, afgevaardige, kapitein, speler, ouder, supporter, fan, ...


Woensdagavond 23u40 hebben de algemene vergaderingen van beide ploegen de fusie tussen Nieuw Boechout & FC O.X.A.C.O goedgekeurd. 

Wij zijn dit proces begonnen in juni 2017 op zeer informele wijze, in oktober 2017 hebben wij een beide bestuursraden een officieel mandaat gevraagd om gesprekken op formele basis te voeren en 26 februari 2018 hebben wij de intentie tot fusie ook gevraagd en gekregen van de leden van de Algemene Vergadering van Duboco vzw en FC O.X.A.C.O. vzw.


22 maanden later is het zover, FC OXACO-BOECHOUT is een feit. Wij hebben een nieuwe naam, we zullen spelen in een nieuwe uitrusting en we hebben een nieuw logo maar we hebben vooral fijne mensen ontmoet en samen schrijven we een nieuw verhaal. We zullen voetbal, spel en plezier bieden van U6 t/m U21, voetbal voor G kids & youngstars, meisjes & dames, senioren en veteranen en dit op verschillende niveau's.


Wij hebben dit niet alleen gedaan, bij deze wil ik graag alle bestuurders bedanken voor hun inbreng, inzet en open-mind. 


Ps: het geplande info moment vanavond zal verplaatst worden naar een latere datum. Senioren worden morgen ingelicht.


Met sportieve groeten,

Bestuur FC OXACO-BOECHOUT

Onze sponsors

In samenwerking met