05-05-2021

We want YOU back!

Inschrijvingen voor het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022 zijn geopend! Wij hopen jullie in september massaal terug te verwelkomen.

MOEDIG VOORWAARTS


Het eerste jaar van FC Oxaco-Boechout was een absolute voltreffer. We stonden klaar om het tweede jaar nog beter, sportiever, professioneler en leuker te maken, tot dat vervelende c-woord de pret kwam bederven. En toch bleven we doorgaan, hebben we zelfs nog voluit kunnen voetballen en wedstrijden spelen van eind augustus tot ergens midden oktober én grepen we ook daarna elke kans om zoveel mogelijk verder te blijven doen waar we goed in waren en zijn: jongeren én volwassenen buitenlucht, plezier én een sportieve uitdaging schenken, onder het motto ‘fcobzitnooitstil’ en ‘blijven sporten’.


Maar, net als zoveel andere (sport)verenigingen hebben we ook een bijzonder moeilijk seizoen achter de rug. Met veel onzekerheid, die het uiterste vroeg van onze creativiteit en doorzettingsvermogen. Tegelijkertijd zagen we ook onze inkomsten (met de kantine en het tappen in Sportpaleis/Lotto Arena als grootste probleemposten) drastisch kelderen, terwijl onze vaste kosten (onder meer verzekeringen en inschrijvingen én de huur en het onderhoud van onze terreinen) bleven doorlopen. We hebben ook geplande noodzakelijke investeringen niet uitgesteld, zoals de installatie van professionele verlichting (om in de toekomst onder meer ook avondwedstrijden te kunnen organiseren).


Vandaar dat we ook binnen de Raad van Bestuur unaniem besloten hebben om géén lidgeld terug te betalen voor het afgelopen seizoen. We zouden als vereniging immers een té groot financieel risico nemen, mochten we dat wel doen. We beseffen dat dit geen evidente beslissing is, maar we volgen daarmee het voorbeeld van het gros van de andere verenigingen in onze buurt én de rest van Vlaanderen.


Voor volgend seizoen willen we echter wél een geste doen naar onze leden, door het basistarief van 140, 190 en 240 euro voor respectievelijk G-sporters, jeugd en volwassenen NIET toe te passen. En iedereen het voordeeltarief (noem het maar het FCOB-covid-tarief) te gunnen: mét een automatische korting van 50 euro voor elk lid.


We vragen slechts één wederdienst: massaal terug inschrijven (trouwe leden, we hebben ze als vereniging in deze tijden meer dan ooit nodig) én zo snel mogelijk betalen (zodat we ruim op tijd en met zekerheid onze verschillende ploegen kunnen inschrijven in de juiste categorie).


https://fcoxaco-boechout.be/lidgelden
Tot slot willen we jullie bij deze nog eens uitgebreid bedanken voor jullie geduld, flexibiliteit, steun én doorzettingsvermogen.


We hopen dat we dit snel terug samen kunnen vieren, op FCOB!


#focbzitnooitstil            

Uw bestuur       

Onze sponsors

In samenwerking met